Audi Club Georgia: Audi-ს LCD მონიტორზე Pixel-ების პრობლემა - Audi Club Georgia

Jump to content

  • (5 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Share Audi-ს LCD მონიტორზე Pixel-ების პრობლემა Audi dashboard instrument cluster OBC pixel failure repairs

#1 User is offline   apocalips profile Icon

  • Andrew
  • Icon
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Administrators
  • Posts: 4,259
  • Joined: 25-January 10
  • ქალაქი:Google
  • Audi:A4 S-Line
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:1.8T
  • ცხენის ძალა:170
  • გამ. წელი:2005
  • ნომერი:FIX-111

Posted 25 January 2010 - 17:18

Audi dashboard instrument cluster OBC pixel failure repairs


Volkswagen Audi მოდელებში, კონკრეტულად VW Bora, Passat, Sharan და Audi A3 A4 A6 A8. საკმაოდ გავრცელებული პრობლემაა LCD Display-ზე Pixel-ების არევა.
ერთადერთი გავრცელებული დაზიანებული LCD Display-ს შეცვლაა ახლით
Posted Image

დაზიანებული მონიტორი ---------|---------- დაუზიანებელი მონიტორი
Posted Image - Posted Image



View Postdj-zapa, on 20 May 2010 - 01:12 , said:

ჩემი აუდის ბორდკომპიუტერს აქვს pixel ების პრობლემა,გავიგე რომ თბილისში აკეთებენ და ვისაც აქვს ინფო,თუ შეგიძლიათ დამეხმარეთ რაა,მისამართი მინდა ვინ აკეთებს და სად.

უფრო რო დაკონკრეტდე? პრობლემა კარგად აღწერო?

რას ნიშნავს პიXელების პრობლემა. ბორტკომპიუტერზე ურევს?
მაგას ვერ აკეთებენ. ახალი უნდა იყიდო
Posted Image
შეაფასე ფორუმელო, ფორუმელი!
მოგეწონა კომენტარი? Posted Image
არ მოგეწონა! Posted Image
© apocalips
0

#2 User is offline   kote profile Icon

  • ახალბედა
  • Pip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 09-May 10
  • Audi:A6
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:2.8
  • გამ. წელი:2000
  • ნომერი:WLW-717

Posted 09 May 2010 - 16:41

გთხოვთ დამეხმაროთ ბორტკომპიუტერის გამოსწორებაში. ან მირჩიოთ სად მივიდე. ( გაქუცულია და თითქმის საერთოდ არ აჩვენებს).
0

#3 User is offline   Bumblebee :)) profile Icon

  • Member
  • PipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 278
  • Joined: 10-February 10
  • ქალაქი:Tbilisi,Georgia

Posted 09 May 2010 - 18:30

kote

Quote

გთხოვთ დამეხმაროთ ბორტკომპიუტერის გამოსწორებაში. ან მირჩიოთ სად მივიდე. ( გაქუცულია და თითქმის საერთოდ არ აჩვენებს).

შეცვლის მეტი არაფერი შველის :(
0

#4 User is offline   kote profile Icon

  • ახალბედა
  • Pip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 09-May 10
  • Audi:A6
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:2.8
  • გამ. წელი:2000
  • ნომერი:WLW-717

Posted 09 May 2010 - 18:56

View PostBumblebee

kote


შეცვლის მეტი არაფერი შველის :(



ხო მარა ვისთან მივიდე შესაცვლელად ან სად ვიყიდო ეგ მაინც მითხარი
0

#5 User is offline   imap profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 901
  • Joined: 13-March 10
  • Audi:A4 B5
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:1.8T
  • გამ. წელი:2001
  • ნომერი:VIR-XXX

Posted 09 May 2010 - 19:16

View Postkote, on 09 May 2010 - 18:48 , said:

ხო მარა ვისთან მივიდე შესაცვლელად ან სად ვიყიდო ეგ მაინც მითხარი

შეცვლილსას უნდა გაითვალისწინო იმობილაიზერის პრობლემა.. ანუ ცვლიან მთლიან პრიბორკას, რომელშიც ცხოვრობს იმობილაიზერი.
მერე რთულია დაამეგობრო ახალი იმობილაიზერის სისტემა შენს ECU-სთან. რთული არ არის, მაგრამ ახალი პრიბორკის პაროლი (LOGIN) უნდა იცოდე.
შემდგომ კი გასაღების მიმაგრება.

This post has been edited by imap: 09 May 2010 - 19:16

Audi A4 B5 1.8tQ 2001 AWM 170 207 hp, FAL TipTronic, Stock Chip.
0

#6 User is offline   Bumblebee :)) profile Icon

  • Member
  • PipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 278
  • Joined: 10-February 10
  • ქალაქი:Tbilisi,Georgia

Posted 09 May 2010 - 22:07

დათოო ვარ!!
ცალკეც იცვლება მარტო ეგ დისპლეი, აუდის ცენტრში ცვლიდა ბიჭი ოღონდ რო იყიდი (სავარაუდოდ დაშლილებში) უნდა იცოდნენ რო ვარგა თორე შეილება არ ვარგოდეს (როგორც წესი) და გაწამდები 10-ჯერ ხომ არ მიაპაიკებინებ? ხარჯია...
0

#7 User is offline   _JABA_ profile Icon

  • ახალბედა
  • Pip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 89
  • Joined: 19-February 10
  • ქალაქი:Kutaisi
  • Audi:A6
  • კოლოფი:Automatic
  • წამყვანი:წინა
  • ძრავი:2.4
  • გამ. წელი:1999
  • ნომერი:ROS-949

Posted 09 May 2010 - 23:24

მე ვიცი რომ ვიღაც აკეთებს მაგას თბილისში, ქუთაისიდან იყვნენ ადრე ერთი-ორჯერ ჩამოსულები და ვიცი რომ გაკეთდა თან ძალიან მალე, თუ შემხვდა ის ტიპი ვინაც გააკეთა ვკითხავ რა ადგილზე მოუგვარეს ეგ პრობლემა
0

#8 User is offline   kote profile Icon

  • ახალბედა
  • Pip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 09-May 10
  • Audi:A6
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:2.8
  • გამ. წელი:2000
  • ნომერი:WLW-717

Posted 10 May 2010 - 10:04

ერთი ვარიანტი ვიცი კეკელიძეზე გოჩა აკეთებს მაგრამ ეგ ელოდება ჩინეთიდან ნაწილს და სავარაუდოდ 10 დღეში ექნება და ვიფიქრე უფრო მალე ვნახავ რამეს თქო. მადლობთ გამოხმაურებებისთვის.
0

#9 User is offline   AL Janinny profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Club Manager
  • Posts: 15,836
  • Joined: 02-February 10
  • ქალაქი:დედაქალაქი
  • Car:VQ35DE
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:უკანა
  • ძრავი:3.5
  • ცხენის ძალა:360
  • ნომერი:GT-R

Posted 13 May 2010 - 19:42

View Postimap, on 09 May 2010 - 19:08 , said:

შეცვლილსას უნდა გაითვალისწინო იმობილაიზერის პრობლემა.. ანუ ცვლიან მთლიან პრიბორკას, რომელშიც ცხოვრობს იმობილაიზერი.მერე რთულია დაამეგობრო ახალი იმობილაიზერის სისტემა შენს ECU-სთან. რთული არ არის, მაგრამ ახალი პრიბორკის პაროლი (LOGIN) უნდა იცოდე.შემდგომ კი გასაღების მიმაგრება.



View PostBumblebee

დათოო ვარ!!ცალკეც იცვლება მარტო ეგ დისპლეი, აუდის ცენტრში ცვლიდა ბიჭი ოღონდ რო იყიდი (სავარაუდოდ დაშლილებში) უნდა იცოდნენ რო ვარგა თორე შეილება არ ვარგოდეს (როგორც წესი) და გაწამდები 10-ჯერ ხომ არ მიაპაიკებინებ? ხარჯია...

+1


ისე ჩემს A4-ზე უპრობლემოდ დადგა A6-ის დეში, შეიძლება შენთანაც იმუშაოს
Posted Image
0

#10 User is offline   dj-zapa profile Icon

  • ახალბედა
  • Pip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 20
  • Joined: 09-April 10
  • Audi:A6
  • კოლოფი:Automatic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:2.5
  • გამ. წელი:2001

Posted 18 May 2010 - 01:31

ჩემს ბორდკომპიუტერის დისპლეის აქვს პიქსელების პრობლემა,არის ვარიანტი რომ ეგ გაკეთდეს თუ დისპლეი უნდა გამოვცვალო?
0

#11 User is offline   AL Janinny profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Club Manager
  • Posts: 15,836
  • Joined: 02-February 10
  • ქალაქი:დედაქალაქი
  • Car:VQ35DE
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:უკანა
  • ძრავი:3.5
  • ცხენის ძალა:360
  • ნომერი:GT-R

Posted 18 May 2010 - 01:35

View Postdj-zapa, on 18 May 2010 - 01:23 , said:

ჩემს ბორდკომპიუტერის დისპლეის აქვს პიქსელების პრობლემა,არის ვარიანტი რომ ეგ გაკეთდეს თუ დისპლეი უნდა გამოვცვალო?

შეიძლება დისპლეის შეცვლა ;)

კარგი დაჯდომა უნდა, მაგიდაზე დადებ ორივე დეშბორდს და თავადაც მემგონი გამოცვლი ;)


P.S. შენ 2.5 TDI გყავს? ძალიან საინტერესო ძრავია

This post has been edited by AL Janinny: 18 May 2010 - 01:36

Posted Image
0

#12 User is offline   dj-zapa profile Icon

  • ახალბედა
  • Pip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 20
  • Joined: 09-April 10
  • Audi:A6
  • კოლოფი:Automatic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:2.5
  • გამ. წელი:2001

Posted 18 May 2010 - 01:50

ხო ჩემი 2.5TDI არის,2 წელია უკვე რაც მყავს,მე თვითონ ჩამოვიყვანე გერმანიიდან,ადრე არ ქონდა ასე,ამ ბოლოს დროს იკარგება ხოლმე პიქსელები,სიცივეში უფრო კარგად აჩვენებს ვიდრე სიცხეში.
2.5TDI საინტერესო რატოა? :)

თავად როგორ უნდა გამოვცვალო?
0

#13 User is offline   AL Janinny profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Club Manager
  • Posts: 15,836
  • Joined: 02-February 10
  • ქალაქი:დედაქალაქი
  • Car:VQ35DE
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:უკანა
  • ძრავი:3.5
  • ცხენის ძალა:360
  • ნომერი:GT-R

Posted 18 May 2010 - 02:04

ზოგადად TDI ტექნოლოგია საუკეთესოა დედამიწის ზურგზე დიზელებში და მაგიტომ :)

გამოცვლას რაც შეეხება, დაშლი ორივე დეშბორდს (ბოლტებია) და ჩაანაცვლებ სხვა დეშის მონიტორით ;) (A6; A4 ერთია)
Posted Image
0

#14 User is offline   dj-zapa profile Icon

  • ახალბედა
  • Pip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 20
  • Joined: 09-April 10
  • Audi:A6
  • კოლოფი:Automatic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:2.5
  • გამ. წელი:2001

Posted 18 May 2010 - 02:18

მონიტორი სად შეიძლება რომ შევიძინო,და ნებისმიერი წავა ხო?
0

#15 User is offline   AL Janinny profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Club Manager
  • Posts: 15,836
  • Joined: 02-February 10
  • ქალაქი:დედაქალაქი
  • Car:VQ35DE
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:უკანა
  • ძრავი:3.5
  • ცხენის ძალა:360
  • ნომერი:GT-R

Posted 18 May 2010 - 03:05

'ვანოს ცეხშია' ეგენი ბლომად. dato_dato-მ იცის მისი მისამართი

უთხარი აუდი-ქლაბიდან რომ ხარ ;)
Posted Image
0

#16 User is offline   dj-zapa profile Icon

  • ახალბედა
  • Pip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 20
  • Joined: 09-April 10
  • Audi:A6
  • კოლოფი:Automatic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:2.5
  • გამ. წელი:2001

Posted 20 May 2010 - 01:20

ჩემი აუდის ბორდკომპიუტერს აქვს pixel ების პრობლემა,გავიგე რომ თბილისში აკეთებენ და ვისაც აქვს ინფო,თუ შეგიძლიათ დამეხმარეთ რაა,მისამართი მინდა ვინ აკეთებს და სად.
0

#17 User is offline   imap profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 901
  • Joined: 13-March 10
  • Audi:A4 B5
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:1.8T
  • გამ. წელი:2001
  • ნომერი:VIR-XXX

Posted 20 May 2010 - 11:41

View Postapocalips, on 20 May 2010 - 09:49 , said:

უფრო რო დაკონკრეტდე? პრობლემა კარგად აღწერო?

რას ნიშნავს პიXელების პრობლემა. ბორტკომპიუტერზე ურევს?
მაგას ვერ აკეთებენ. ახალი უნდა იყიდო


+1.
თან მთლიანად ახალი პრიბორკა უნდა (ან სხვა, ნახმარი). თუ იმობილაიზერი არის მანქანაში - მაშინ პრობლემატურია, რადგან იმობილაიზერი პრიბორკაში აყენია (გასაღები და ძრავის კომპიუტერი იქნება მერე მისამაგრებელი).

მეც ეგრე მაქვს :(
Audi A4 B5 1.8tQ 2001 AWM 170 207 hp, FAL TipTronic, Stock Chip.
0

#18 User is offline   dj-zapa profile Icon

  • ახალბედა
  • Pip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 20
  • Joined: 09-April 10
  • Audi:A6
  • კოლოფი:Automatic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:2.5
  • გამ. წელი:2001

Posted 20 May 2010 - 22:43

pixel ების პრობლემა იმაში მდგომარეობს,რომ წერტილებს აკლებს და ზოგჯერ არ იკითხება ესა თუ ის ინფორმაცია,თორე სხვა არანაირი პრობლემა არა აქვს.მარტო მონიტორი რომ შევცვალო,თუ იყიდება სადმე ეგ მონიტორები?

სურათს გადავუღებ ამ დღეებში და დავდებ აქ
0

#19 User is offline   ირაკლი profile Icon

  • ახალბედა
  • Pip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 22
  • Joined: 21-May 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Car:VW Passat GLX
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:წინა
  • ძრავი:2.8
  • გამ. წელი:2000
  • ნომერი:LIM-005

Posted 21 May 2010 - 12:15

გამარჯობათ, იგივე პრობლემა მაქვს მეც პასატზე, თან ერთი უცნაურობა ახლავს ამ პრობლემას, სიცხეში მკრთალდება და პიქსელები აკლდება, სიცივეში იდეალურად აჩვენებს.
არ კეთდება ან არ იცვლება ეგ მონიტორი ცალკე?
Das Auto.
0

#20 User is offline   apocalips profile Icon

  • Andrew
  • Icon
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Administrators
  • Posts: 4,259
  • Joined: 25-January 10
  • ქალაქი:Google
  • Audi:A4 S-Line
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:1.8T
  • ცხენის ძალა:170
  • გამ. წელი:2005
  • ნომერი:FIX-111

Posted 21 May 2010 - 12:19

ირაკლი

Quote

გამარჯობათ, იგივე პრობლემა მაქვს მეც პასატზე, თან ერთი უცნაურობა ახლავს ამ პრობლემას, სიცხეში მკრთალდება და პიქსელები აკლდება, სიცივეში იდეალურად აჩვენებს.
არ კეთდება ან არ იცვლება ეგ მონიტორი ცალკე?

ბორტკომპიუტერის მონიტორი უნდა გამოცვალო. მაგრა რა აზრი აქვსხ. ხვალ ან ზეგ იგივე დაემართება

დიდი ხარვეზია Audi VW-ს წარმოებაში
Posted Image
შეაფასე ფორუმელო, ფორუმელი!
მოგეწონა კომენტარი? Posted Image
არ მოგეწონა! Posted Image
© apocalips
0

  • (5 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Free Page Rank Tool
"));